Γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις βασικές της σπουδές στην Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πρόγραμμα Ψυχολογίας) και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Hull στη Μεγάλη Βρετανία, όπου απέκτησε Postgraduate Diploma και στη συνέχεια μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, (MSc), στη Συμβουλευτική Ψυχολογία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ειδικεύθηκε στη Συστημική και Οικογενειακή Θεραπεία, καθώς και στην ψυχολογική διάγνωση στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων.
 
Έχει συνεργαστεί με διάφορα ψυχοθεραπευτικά κέντρα παρέχοντας ψυχοθεραπεία σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη σε γονείς. Έχει συνεργαστεί με τα εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη» στα πλαίσια επιμορφωτικού προγράμματος εμπλουτισμένης εκπαίδευσης για παιδιά (FasTracKids). Έχει υπάρξει επιστημονική συνεργάτιδα στο Τμήμα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας (ΤΕΝ) της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων « Η Αγία Σοφία», όπου ασχολήθηκε με την ψυχολογική αξιολόγηση και την παιγνιοθεραπεία των νοσηλευόμενων παιδιών.
 
Έχει συνεργαστεί με ιδιωτικά σχολεία διοργανώνοντας βιωματικά εργαστήρια ψυχοσυναισθηματικής ανάπτυξης για παιδιά και ομάδες γονέων. Επίσης, έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και διαχείρισης άγχους σε επιχειρήσεις.
 
Από το 2007 συνεργάζεται με το ψυχοθεραπευτικό – συμβουλευτικό κέντρο «Εκ των ένδον» δουλεύοντας ψυχοθεραπευτικά κυρίως με παιδιά και εφήβους και  συμβουλευτικά με γονείς. Παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα.
 
Είναι μέλος του British Psychological Society (BPS).