Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι. Ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές της στην Ψυχολογία στο Αμερικανικό Κολέγιο (Deree College) και τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο UCLan της Αγγλίας (MSc Psychology of Child Development, University of Central Lancashire).

            Από το 1998 ειδικεύτηκε στη διάγνωση και αποκατάσταση των Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών και εργάστηκε ως Ειδική Παιδαγωγός μέχρι το 2006. Σε αυτό το διάστημα συνεργάστηκε με σχολεία και παιδικούς σταθμούς για την αξιολόγηση των αναπτυξιακών και μαθησιακών δυσκολιών των παιδιών. Παρείχε μαθησιακή και συναισθηματική στήριξη σε παιδιά με μαθησιακές ιδιαιτερότητες, συμβουλευτική στους γονείς και εποπτεία στους εκπαιδευτικούς.

            Το 2005 ολοκλήρωσε τετραετή ειδίκευση στη Συστημική και Οικογενειακή Θεραπεία στο «Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων». Επίσης, έχει παρακολουθήσει τριετή εκπαίδευση στη Συστημική Διάγνωση και έχει εκπαιδευτεί στη χορήγηση και αξιολόγηση των Τεστ Προσωπικότητας: Συμπλήρωση Προτάσεων, TAT, Rorschach, MMPI και στην χορήγηση και αξιολόγηση του Τεστ Νοημοσύνης, WISC και του Αθηνά Τεστ για τη διάγνωση των μαθησιακών δυσκολιών.       Από το 2004 συνεργάζεται με το κέντρο «Εκ των Ένδον, χώρος Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας» όπου παρέχει υπηρεσίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής σε άτομα, οικογένειες και ομάδες.

             Επίσης, από το 2006 μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council) όπου οργανώνει ετήσια σεμινάρια για γονείς.  Έχει πραγματοποιήσει σεμινάρια σε γονείς και παιδιά στους Δήμους Βριλησσίων και Χαλανδρίου και σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ). Παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Παγκράτι.

             Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ) και της European Family Therapy Association (EFTA). Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στις αναμνήσεις των γονέων για τα παιδιά τους και στον τρόπο που οι αναμνήσεις των γονέων συνεισφέρουν στη διαμόρφωση της ταυτότητας των παιδιών.