Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Εργάζεται στο Μαρούσι στην εταιρεία «Εκ των Ένδον – Χώρος Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας» ως οικογενειακή σύμβουλος. Είναι μητέρα μιας κόρης.

To 1995 αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας της σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας. Ειδικεύθηκε στην συστημική προσέγγιση στην ψυχοθεραπεία ατόμων, ομάδων και οικογενειών στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων (1997-2001). Εκπαιδεύτηκε ως στέλεχος πρωτογενούς πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών στο κέντρο εκπαίδευσης για την πρόληψη της χρήσης ναρκωτικών και την προαγωγή της υγείας του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ) και του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ). Επίσης, εκπαιδεύτηκε στη χρήση του συστήματος Διάγνωσης Ψυχοπαθολογίας Παιδιών και Ενηλίκων DSM-IV στην ISON PSYCHOMETRICA, και παρακολούθησε πρόγραμμα ειδίκευσης στη θεραπεία ζευγαριών στο Κέντρο Συστημικής Θεραπείας.

Εργάστηκε ως Κοινωνική Λειτουργός στο Β’ Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής (1997-1998). Το 1999 εργάστηκε ως θεραπευτικό προσωπικό στο Κέντρο Δευτερογενούς Πρόληψης του Δικτύου Υπηρεσιών «ΣΤΡΟΦΗ» (για έφηβους χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών και τις οικογένειές τους) του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α.). Για τέσσερα χρόνια (1999-2003) εργάστηκε ως Κοινωνική Λειτουργός στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Ο.Α.Ε.Δ. Γαλατσίου. Από το 2003 έως και σήμερα είναι συνεργάτιδα της εταιρείας «Εκ των Ένδον – Χώρος Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας» και παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής σε άτομα, ομάδες, οικογένειες και ζευγάρια. Επίσης, συμμετέχει στην οργάνωση σεμιναρίων σε σχολεία, συλλόγους, οργανισμούς και επιχειρήσεις.

Είναι μέλος του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Θ.) και της European Family Therapy Association (EFTA). Επίσης, ανήκει στο Μητρώο Εκπαιδευτών/τριών Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης και Συνοδευτικών Υποστηρικτών Υπηρεσιών του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών (Ε.ΚΕ.ΠΙΣ).